.:: Vízum Amerikába ::. vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. Vízum Amerikába,Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes,Vízum, Amerika, Amerikában, amerikai, Amerikai Egyesült Államok, repül, repülőjegy, utazás, kiutazás, beutazás, kiköltözés, engedély, külföld, külföldi munka, Esta, zöld kártya, bevándorlás, hivatal, amerikai vízum, tanácsadás, ügyintézés, vizum, munka, munkalehetőség, dolgozni, szaktanácsadás, segítség, információ, ESTA, A-3, B-1, G-5, J-1, NATO-7, L-1, L-2, O-3, P-4, Q-1, Q-2, H-1B, H-2A, H-2B, H-3, H-4, tanuló, nem-bevándorló, bevándorló, munkavállaló, vízumtípusok, I-129 kérvény, I-797-es nyomtatvány, konzul, konzulátus, nagykövet, legális, 2017
Kis türelmet ...
ügyintézés Q-2 kiutazás amerikai nem-bevándorló NATO-7 Q-1 H-2A ESTA H-3 O-3 munkalehetőség zöld kártya bevándorlás kiköltözés munka engedély külföld utazás P-4 bevándorló H-1B vizum Esta Amerikában nagykövet konzul G-5 szaktanácsadás tanácsadás B-1 2017 hivatal L-1 dolgozni beutazás munkavállaló vízumtípusok információ H-4 segítség Amerikai Egyesült Államok repülőjegy I-797-es nyomtatvány repül legális A-3 L-2 konzulátus amerikai vízum Vízum H-2B I-129 kérvény külföldi munka J-1 Amerika tanuló, nagykövet hivatal G-5 Amerikában Esta H-1B külföldi munka B-1 H-3 amerikai vízum H-2A L-2 munkalehetőség A-3 P-4 2017 tanuló Vízum kiutazás O-3 utazás dolgozni segítség vízumtípusok repül engedély I-797-es nyomtatvány beutazás bevándorló kiköltözés NATO-7 információ szaktanácsadás ügyintézés I-129 kérvény Amerikai Egyesült Államok konzul tanácsadás ESTA J-1 vizum repülőjegy L-1 Q-1 nem-bevándorló amerikai munkavállaló Q-2 H-2B legális konzulátus zöld kártya munka bevándorlás külföld Amerika H-4, vízumtípusok beutazás H-4 amerikai munkalehetőség repülőjegy információ B-1 munkavállaló kiköltözés NATO-7 H-2A 2017 segítség munka L-1 dolgozni nem-bevándorló ESTA kiutazás hivatal Amerika tanuló bevándorló P-4 ügyintézés bevándorlás Amerikában Amerikai Egyesült Államok konzulátus külföld konzul A-3 Q-2 repül nagykövet Q-1 J-1 I-797-es nyomtatvány L-2 amerikai vízum szaktanácsadás Esta utazás G-5 vizum H-2B H-1B zöld kártya Vízum engedély I-129 kérvény legális külföldi munka tanácsadás H-3 O-3, I-129 kérvény bevándorló Amerika G-5 kiköltözés Amerikában J-1 dolgozni információ Amerikai Egyesült Államok szaktanácsadás B-1 O-3 munkalehetőség tanuló Q-1 Vízum vízumtípusok P-4 2017 beutazás munka H-3 utazás Esta Q-2 külföld H-2B A-3 hivatal repülőjegy konzulátus bevándorlás L-1 zöld kártya segítség repül I-797-es nyomtatvány amerikai vízum nagykövet NATO-7 kiutazás vizum külföldi munka L-2 munkavállaló H-1B H-2A amerikai ESTA nem-bevándorló H-4 konzul ügyintézés legális engedély tanácsadás
konzul beutazás tanuló Amerikában G-5 2017 ügyintézés Q-1 kiköltözés információ I-129 kérvény tanácsadás külföld Vízum H-4 segítség L-2 I-797-es nyomtatvány P-4 O-3 H-3 dolgozni kiutazás konzulátus J-1 H-1B H-2B Q-2 A-3 L-1 utazás bevándorló repülőjegy amerikai NATO-7 engedély amerikai vízum munka nagykövet repül bevándorlás nem-bevándorló munkalehetőség munkavállaló hivatal vízumtípusok külföldi munka Amerikai Egyesült Államok H-2A ESTA B-1 Amerika zöld kártya szaktanácsadás legális Esta vizum
I-797-es nyomtatvány,L-2,munkalehetőség,kiköltözés,Q-1,H-2A,B-1,NATO-7,bevándorló,H-1B,nagykövet,segítség,munkavállaló,2017,L-1,H-3,ESTA,J-1,konzulátus,konzul,Amerikai Egyesült Államok,Vízum,repül,vízumtípusok,beutazás,tanácsadás,Amerikában,nem-bevándorló,dolgozni,Amerika,H-4,legális,munka,amerikai vízum,amerikai,külföld,hivatal,vizum,külföldi munka,utazás,G-5,Esta,Q-2,szaktanácsadás,ügyintézés,tanuló,kiutazás,információ,repülőjegy,H-2B,O-3,P-4,A-3,I-129 kérvény,zöld kártya,engedély,bevándorlás
ügyintézés,vízumtípusok,ESTA,NATO-7,zöld kártya,utazás,H-1B,L-1,B-1,tanuló,legális,J-1,segítség,beutazás,H-2B,O-3,Esta,Vízum,konzul,H-4,külföldi munka,engedély,H-3,Amerika,bevándorlás,L-2,I-129 kérvény,hivatal,kiköltözés,2017,nem-bevándorló,vizum,nagykövet,repülőjegy,P-4,konzulátus,kiutazás,munkalehetőség,munkavállaló,munka,bevándorló,G-5,dolgozni,Amerikában,amerikai vízum,tanácsadás,repül,amerikai,H-2A,szaktanácsadás,Q-1,I-797-es nyomtatvány,Q-2,külföld,információ,Amerikai Egyesült Államok,A-3
Amit az USA vízumról tudni érdemes |
Amerikai munkalehetőségek (Hirdetés)

Vízum Amerikába

(+36) 20/ 428-1855
(Viberen is elérhető)
 

Esta engedélyAz amerikai vízummentességi programnak 2009 januárjától Magyarország is részese.

Ez egy lehetőség arra, hogy magyar állampolgárok vízum nélkül utazhassanak az Amerikai Egyesült Államokba. (Azok az országok, melyek nem tartoznak a vízummentességi programhoz, meg sem kísérelhetik a beutazási engedély kérelmezését.)


A beutazási engedély nem vízum és szigorú feltételekhez kötött. Az egyik alapfeltétel a büntetlen előélet.

Aki ezeknek megfelel és ESTA engedélyt szeretne igényelni, annak nem kell személyesen az amerikai nagykövetségen megjelennie, hanem online kell a kérelmét benyújtania.

Azonban a kérdőív kitöltése nem minden esetben egyszerű feladat, a társalgási szintű angol nyelvtudás itt kevés.

Az ESTA elektronikus regisztrációjának lényege: az amerikai Belbiztonsági Hivatal rendszere az igénylőt az előtt világítja át, hogy az a saját országát elhagyná.

A beutazási engedély kizárólag az újabb, bordó (biometrikus azonosítóval ellátott) útlevéllel kérvényezhető. A régi, kék útlevél továbbra is vízumköteles. Megigénylése jóval a tervezett utazás megkezdése előtt javasolt. A jelenlegi törvények szerint az ESTA belépési engedély max. 2 évig érvényes és a belépés napjától kezdve meghatározott időtartamú tartózkodást engedélyez.

FONTOS: a jóváhagyott engedély sem garancia arra, hogy a tulajdonosát be is engedik az Amerikai Egyesül Államokba. Ha az érkezéskor a bevándorlási tisztviselő feltételezni, hogy 90 napnál tovább akar maradni, vagy dolgozni/tanulni akar, akkor jogában áll megtagadni a belépést. Ott helyben, azonnal.

Az ESTA esetében nincs lehetőség arra, hogy az USA-ba történő belépés után az egy alkalomra szóló tartózkodást módosítsa. Ilyenkor tanuló, vagy munkavállalói vízumra sem lehet váltani.

Akik az ESTA engedéllyel szárazföldön, - tehát Kanada vagy Mexikó felöl - érkeznek az országba további illetéket fizetnek a belépési pontnál.


Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Teljeskörűen átbeszéljük az Ön lehetőségeit, kiválasztjuk a megfelelő engedély vagy vízum típusát. Átbeszéljük az egyéb beutazást, kitolocolást érintő kérdéseket. Segítünk Önnek abban is, hogy a különböző engedélyekhez milyen iratokra, dokumentumokra és ezekre milyen formában van szükség. Természetesen ezek, és az -esetenként angol nyelvű- igénylőlapok kitöltésében is. Ha vízum interjúra kerül sor a budapesti amerikai nagykövetségen, akkor arra hogyan kell felkészülni. És még sok olyan fontos dologban, amire Ön nem is gondolna.

Mindezek nagyon fontosak, mert egyre komolyabb szigorítások lépnek életbe az engedélyek, vízumok terén.

Esta engedély...

Mivel szinte minden eset más és más,
a személyes konzultáció nélkülözhetetlen.

Érdekli?

Kattintson ide, és tájékoztatjuk a részletekről.

Más vízumtípusok:

 

 

 

Amerikáról

Az Amerikai Egyesült Államok 50 tagállamból áll. A tagállamok között ...   tovább

Kiutazás

Az USA-ba utazni többféleképpen lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja az ...   tovább

FONTOS

Hiába van ESTA engedélye, érvényes repülőjegye, ez még nem garancia arra, hogy az amerikai határon a bevándorlási hivatal be is engedi! Ezért nem győzzük hangsúlyozni a felkészülés fontosságát és ...   tovább

Teljeskörű támogatás

Ránk mindenben számíthat, legyen az:
 • repülőjegy beszerzése, foglalása
 • szálloda foglalása, szállás értékesítés
 • engedélyek és utazási dokumentumok beszerzése
 • autóbérlés
 • reptéri transzfer
 • vízum ügyintézés
 • ... és még sok-sok fontos dologban

  tovább


  Költségek

  Személyre szabott szolgáltatásainkkal csak a TÉNYLEGES költséget kell kifizetni, semmi egyebet. Rejtett költségek és apróbetűs részek nélkül! ...   tovább

  Rólunk mondták

  - Nagyon köszönöm a segítséget, hogy ki tudtam jutni és ...
  - Tudatni szeretném Veled, hogy szerencsésen megérkeztem. Remekül érzem magam. ...

  tovább


  Munkalehetőségek (Hirdetés)

  Munkák is érdeklik? Hosszabb-rövidebb ideig külföldön szeretne dolgozni? Vagy csak gondolkodik azon, hogy külföldön vállal munkát?
  Jelenleg az alábbi amerikai munkákat tudjuk ajánljuk Önnek: ...   tovább  Ha Önnek már valamikor volt visszavont beutazási engedélye vagy vízum kérelme,
  esetleg kitolonolási eljárásnak vetették alá,
  akkor mielőtt benyújtaná a kérelmét,
  mindenképp javasoljuk a személyes konzultációt.


  Figyelem!

  Sem a frissen jóváhagyott beutazási engedély, sem az érvényes amerikai vízum nem jelent garantált belépést az Amerikai Egyesült Államok területére! Ez csak a beutazás előfeltétele.

  Az Amerikai Egyesült Államokba való belépéskor a tartózkodás maximális időtartamát a Bevándorlási Hivatal tisztviselője határozza meg, az Önnel való beszélgetés után. Ha beengedi az országba, a lejárati időpontot az útlevélbe pecsételi. Ez jelzi a legális tartózkodás végét. Hogy ez mennyi idő azért sem mindegy, mert ha túlhaladja, az elkövetkezendő minimum 10 évben nem térhet vissza és új vízumot sem kaphat.

  Mivel a beutazást érintő ügyekkel kapcsolatban egyre komolyabbak a szigorítások, érdemes előtte szakemberekkel konzultálni.
  Ha a felkészületlenség hiánya miatt az amerikai határtól fordítják vissza, akár örökre is elveszítheti annak a lehetőségét, hogy valamikor is be tudjon utazni.


  Hirdetés:
  Hirdetés:
  Nyelvtudást nem igénylő, amerikai munkalehetőségek:

     Vízum Amerikába


  (+36) 20/ 428-1855

  (Viberen is elérhető)


  erdeklodes@vizumamerikaba.hu

  Vissza a kezdőlaphoz


  Oldaltérkép:

  VÍZUMTÍPUSOK

  Esta engedély

  Turista vízum

  Bevándorlói vízum

  Tanuló vízum

  Munka vízumok

  Egyéb vízumok
  ISMERTETŐK

  Az 50 tagállamról

  A kiutazásról

  Fontos tudnivalók

  Költségek

  Szolgáltatásaink

  Jogi nyilatkozat
  © 1998-2017
  vizumamerikaba.hu ®

  vizumamerikaba.hu : Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes dolgozni,kiutazás,külföld,kiköltözés,munkalehetőség,segítség,szaktanácsadás,engedély,H-3,Amerikában,Esta,A-3,utazás,amerikai vízum,J-1,Amerikai Egyesült Államok,hivatal,beutazás,bevándorlás,O-3,H-4,2017,NATO-7,tanuló,P-4,B-1,konzulátus,Amerika,Q-1,legális,bevándorló,H-1B,munka,repül,vízumtípusok,I-797-es nyomtatvány,amerikai,G-5,L-2,Q-2,Vízum,H-2B,konzul,információ,zöld kártya,tanácsadás,repülőjegy,külföldi munka,ügyintézés,vizum,nem-bevándorló,L-1,ESTA,I-129 kérvény,nagykövet,munkavállaló,H-2A vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. nagykövet,repül,L-1,Q-1,nem-bevándorló,beutazás,O-3,dolgozni,I-129 kérvény,G-5,tanuló,külföldi munka,zöld kártya,segítség,P-4,repülőjegy,konzulátus,H-1B,H-2B,kiutazás,Q-2,kiköltözés,bevándorló,A-3,B-1,munka,munkalehetőség,L-2,munkavállaló,vízumtípusok,H-4,konzul,Vízum,vizum,amerikai,külföld,tanácsadás,Amerikában,utazás,ügyintézés,információ,amerikai vízum,bevándorlás,Amerikai Egyesült Államok,szaktanácsadás,2017,NATO-7,engedély,ESTA,Amerika,Esta,I-797-es nyomtatvány,legális,J-1,H-2A,H-3,hivatal