.:: Vízum Amerikába ::. vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. Vízum Amerikába,Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes,Vízum, Amerika, Amerikában, amerikai, Amerikai Egyesült Államok, repül, repülőjegy, utazás, kiutazás, beutazás, kiköltözés, engedély, külföld, külföldi munka, Esta, zöld kártya, bevándorlás, hivatal, amerikai vízum, tanácsadás, ügyintézés, vizum, munka, munkalehetőség, dolgozni, szaktanácsadás, segítség, információ, ESTA, A-3, B-1, G-5, J-1, NATO-7, L-1, L-2, O-3, P-4, Q-1, Q-2, H-1B, H-2A, H-2B, H-3, H-4, tanuló, nem-bevándorló, bevándorló, munkavállaló, vízumtípusok, I-129 kérvény, I-797-es nyomtatvány, konzul, konzulátus, nagykövet, legális, 2017
Kis türelmet ...
információ szaktanácsadás I-797-es nyomtatvány J-1 Amerika ESTA repülőjegy utazás legális amerikai vízum külföldi munka tanácsadás O-3 munkalehetőség kiutazás vízumtípusok munka kiköltözés tanuló zöld kártya beutazás munkavállaló H-4 bevándorló Vízum amerikai A-3 P-4 I-129 kérvény H-2B L-1 ügyintézés Esta Q-2 hivatal konzulátus H-2A B-1 segítség engedély G-5 Amerikai Egyesült Államok nem-bevándorló dolgozni Amerikában 2017 L-2 bevándorlás repül Q-1 NATO-7 H-1B nagykövet konzul külföld vizum H-3, B-1 H-2A repül L-1 szaktanácsadás Amerikai Egyesült Államok külföld amerikai vízum konzulátus munka Q-1 zöld kártya Amerika információ H-2B nagykövet engedély G-5 hivatal utazás ESTA tanuló J-1 dolgozni külföldi munka bevándorló Vízum munkalehetőség ügyintézés legális H-3 amerikai kiutazás vízumtípusok H-1B vizum Amerikában I-797-es nyomtatvány Q-2 tanácsadás H-4 L-2 nem-bevándorló I-129 kérvény bevándorlás NATO-7 kiköltözés 2017 O-3 P-4 segítség Esta beutazás munkavállaló A-3 repülőjegy konzul, külföld P-4 munka Q-2 H-3 beutazás Vízum I-129 kérvény kiköltözés ügyintézés A-3 G-5 H-1B Amerika repül amerikai vízum J-1 dolgozni munkavállaló Esta bevándorlás zöld kártya amerikai H-2A L-1 információ H-2B konzul Amerikai Egyesült Államok 2017 O-3 bevándorló legális Amerikában vizum kiutazás repülőjegy I-797-es nyomtatvány vízumtípusok külföldi munka Q-1 B-1 H-4 segítség tanuló tanácsadás ESTA szaktanácsadás konzulátus utazás munkalehetőség NATO-7 nagykövet engedély nem-bevándorló L-2 hivatal, NATO-7 külföld repülőjegy szaktanácsadás dolgozni kiutazás bevándorló H-2B külföldi munka H-2A Amerika munkavállaló tanuló bevándorlás segítség ügyintézés nagykövet konzulátus B-1 hivatal amerikai vízum L-1 engedély Esta Vízum Amerikában repül legális kiköltözés tanácsadás nem-bevándorló amerikai O-3 Amerikai Egyesült Államok H-1B H-3 G-5 Q-1 I-797-es nyomtatvány beutazás P-4 H-4 vizum Q-2 L-2 konzul munka zöld kártya J-1 munkalehetőség utazás vízumtípusok ESTA I-129 kérvény információ 2017 A-3
O-3 L-1 H-4 repülőjegy vizum amerikai tanácsadás zöld kártya dolgozni Esta segítség szaktanácsadás tanuló információ külföldi munka B-1 repül A-3 utazás H-1B H-2B Amerikai Egyesült Államok kiutazás bevándorlás NATO-7 P-4 kiköltözés ESTA konzul G-5 munka amerikai vízum vízumtípusok I-797-es nyomtatvány Q-1 nem-bevándorló munkalehetőség 2017 Q-2 ügyintézés L-2 bevándorló legális nagykövet Amerikában Vízum J-1 H-3 beutazás engedély külföld munkavállaló hivatal I-129 kérvény H-2A konzulátus Amerika
tanuló,Esta,külföld,szaktanácsadás,Q-1,I-129 kérvény,J-1,P-4,Amerikában,beutazás,H-4,munkavállaló,munkalehetőség,H-1B,Vízum,repülőjegy,nem-bevándorló,ESTA,bevándorló,dolgozni,konzulátus,I-797-es nyomtatvány,H-2A,tanácsadás,konzul,amerikai,segítség,kiköltözés,NATO-7,hivatal,zöld kártya,2017,kiutazás,B-1,munka,vizum,külföldi munka,vízumtípusok,Amerikai Egyesült Államok,L-1,nagykövet,bevándorlás,repül,utazás,A-3,információ,H-3,L-2,G-5,amerikai vízum,Amerika,Q-2,ügyintézés,legális,engedély,O-3,H-2B
külföld,H-3,utazás,2017,munka,információ,bevándorló,beutazás,H-1B,legális,O-3,L-2,B-1,konzul,Amerikai Egyesült Államok,P-4,Amerikában,L-1,segítség,amerikai vízum,nem-bevándorló,külföldi munka,nagykövet,amerikai,repülőjegy,ügyintézés,Q-2,I-129 kérvény,J-1,I-797-es nyomtatvány,A-3,vízumtípusok,NATO-7,bevándorlás,Vízum,Q-1,tanuló,munkalehetőség,repül,hivatal,kiköltözés,G-5,vizum,dolgozni,Esta,H-4,szaktanácsadás,zöld kártya,munkavállaló,ESTA,engedély,Amerika,konzulátus,H-2A,H-2B,tanácsadás,kiutazás
Amit az USA vízumról tudni érdemes |
Amerikai munkalehetőségek (Hirdetés)

Vízum Amerikába

(+36) 20/ 428-1855
(Viberen is elérhető)
 

Esta engedélyAz amerikai vízummentességi programnak 2009 januárjától Magyarország is részese.

Ez egy lehetőség arra, hogy magyar állampolgárok vízum nélkül utazhassanak az Amerikai Egyesült Államokba. (Azok az országok, melyek nem tartoznak a vízummentességi programhoz, meg sem kísérelhetik a beutazási engedély kérelmezését.)


A beutazási engedély nem vízum és szigorú feltételekhez kötött. Az egyik alapfeltétel a büntetlen előélet.

Aki ezeknek megfelel és ESTA engedélyt szeretne igényelni, annak nem kell személyesen az amerikai nagykövetségen megjelennie, hanem online kell a kérelmét benyújtania.

Azonban a kérdőív kitöltése nem minden esetben egyszerű feladat, a társalgási szintű angol nyelvtudás itt kevés.

Az ESTA elektronikus regisztrációjának lényege: az amerikai Belbiztonsági Hivatal rendszere az igénylőt az előtt világítja át, hogy az a saját országát elhagyná.

A beutazási engedély kizárólag az újabb, bordó (biometrikus azonosítóval ellátott) útlevéllel kérvényezhető. A régi, kék útlevél továbbra is vízumköteles. Megigénylése jóval a tervezett utazás megkezdése előtt javasolt. A jelenlegi törvények szerint az ESTA belépési engedély max. 2 évig érvényes és a belépés napjától kezdve meghatározott időtartamú tartózkodást engedélyez.

FONTOS: a jóváhagyott engedély sem garancia arra, hogy a tulajdonosát be is engedik az Amerikai Egyesül Államokba. Ha az érkezéskor a bevándorlási tisztviselő feltételezni, hogy 90 napnál tovább akar maradni, vagy dolgozni/tanulni akar, akkor jogában áll megtagadni a belépést. Ott helyben, azonnal.

Az ESTA esetében nincs lehetőség arra, hogy az USA-ba történő belépés után az egy alkalomra szóló tartózkodást módosítsa. Ilyenkor tanuló, vagy munkavállalói vízumra sem lehet váltani.

Akik az ESTA engedéllyel szárazföldön, - tehát Kanada vagy Mexikó felöl - érkeznek az országba további illetéket fizetnek a belépési pontnál.


Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Teljeskörűen átbeszéljük az Ön lehetőségeit, kiválasztjuk a megfelelő engedély vagy vízum típusát. Átbeszéljük az egyéb beutazást, kitolocolást érintő kérdéseket. Segítünk Önnek abban is, hogy a különböző engedélyekhez milyen iratokra, dokumentumokra és ezekre milyen formában van szükség. Természetesen ezek, és az -esetenként angol nyelvű- igénylőlapok kitöltésében is. Ha vízum interjúra kerül sor a budapesti amerikai nagykövetségen, akkor arra hogyan kell felkészülni. És még sok olyan fontos dologban, amire Ön nem is gondolna.

Mindezek nagyon fontosak, mert egyre komolyabb szigorítások lépnek életbe az engedélyek, vízumok terén.

Esta engedély...

Mivel szinte minden eset más és más,
a személyes konzultáció nélkülözhetetlen.

Érdekli?

Kattintson ide, és tájékoztatjuk a részletekről.

Más vízumtípusok:

 

 

 

Amerikáról

Az Amerikai Egyesült Államok 50 tagállamból áll. A tagállamok között ...   tovább

Kiutazás

Az USA-ba utazni többféleképpen lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja az ...   tovább

FONTOS

Hiába van ESTA engedélye, érvényes repülőjegye, ez még nem garancia arra, hogy az amerikai határon a bevándorlási hivatal be is engedi! Ezért nem győzzük hangsúlyozni a felkészülés fontosságát és ...   tovább

Teljeskörű támogatás

Ránk mindenben számíthat, legyen az:
 • repülőjegy beszerzése, foglalása
 • szálloda foglalása, szállás értékesítés
 • engedélyek és utazási dokumentumok beszerzése
 • autóbérlés
 • reptéri transzfer
 • vízum ügyintézés
 • ... és még sok-sok fontos dologban

  tovább


  Költségek

  Személyre szabott szolgáltatásainkkal csak a TÉNYLEGES költséget kell kifizetni, semmi egyebet. Rejtett költségek és apróbetűs részek nélkül! ...   tovább

  Rólunk mondták

  - Nagyon köszönöm a segítséget, hogy ki tudtam jutni és ...
  - Tudatni szeretném Veled, hogy szerencsésen megérkeztem. Remekül érzem magam. ...

  tovább


  Munkalehetőségek (Hirdetés)

  Munkák is érdeklik? Hosszabb-rövidebb ideig külföldön szeretne dolgozni? Vagy csak gondolkodik azon, hogy külföldön vállal munkát?
  Jelenleg az alábbi amerikai munkákat tudjuk ajánljuk Önnek: ...   tovább  Ha Önnek már valamikor volt visszavont beutazási engedélye vagy vízum kérelme,
  esetleg kitolonolási eljárásnak vetették alá,
  akkor mielőtt benyújtaná a kérelmét,
  mindenképp javasoljuk a személyes konzultációt.


  Figyelem!

  Sem a frissen jóváhagyott beutazási engedély, sem az érvényes amerikai vízum nem jelent garantált belépést az Amerikai Egyesült Államok területére! Ez csak a beutazás előfeltétele.

  Az Amerikai Egyesült Államokba való belépéskor a tartózkodás maximális időtartamát a Bevándorlási Hivatal tisztviselője határozza meg, az Önnel való beszélgetés után. Ha beengedi az országba, a lejárati időpontot az útlevélbe pecsételi. Ez jelzi a legális tartózkodás végét. Hogy ez mennyi idő azért sem mindegy, mert ha túlhaladja, az elkövetkezendő minimum 10 évben nem térhet vissza és új vízumot sem kaphat.

  Mivel a beutazást érintő ügyekkel kapcsolatban egyre komolyabbak a szigorítások, érdemes előtte szakemberekkel konzultálni.
  Ha a felkészületlenség hiánya miatt az amerikai határtól fordítják vissza, akár örökre is elveszítheti annak a lehetőségét, hogy valamikor is be tudjon utazni.


  Hirdetés:
  Hirdetés:
  Nyelvtudást nem igénylő, amerikai munkalehetőségek:

     Vízum Amerikába


  (+36) 20/ 428-1855

  (Viberen is elérhető)


  erdeklodes@vizumamerikaba.hu

  Vissza a kezdőlaphoz


  Oldaltérkép:

  VÍZUMTÍPUSOK

  Esta engedély

  Turista vízum

  Bevándorlói vízum

  Tanuló vízum

  Munka vízumok

  Egyéb vízumok
  ISMERTETŐK

  Az 50 tagállamról

  A kiutazásról

  Fontos tudnivalók

  Költségek

  Szolgáltatásaink

  Jogi nyilatkozat
  © 1998-2017
  vizumamerikaba.hu ®

  vizumamerikaba.hu : Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes zöld kártya,legális,J-1,információ,bevándorló,I-129 kérvény,munka,Esta,repül,engedély,H-1B,utazás,dolgozni,amerikai,A-3,munkalehetőség,külföld,munkavállaló,segítség,Amerikai Egyesült Államok,konzul,P-4,H-2A,O-3,tanácsadás,vízumtípusok,szaktanácsadás,Q-2,Q-1,vizum,H-4,I-797-es nyomtatvány,NATO-7,ESTA,H-3,bevándorlás,nem-bevándorló,ügyintézés,Amerika,amerikai vízum,L-2,Vízum,beutazás,L-1,2017,H-2B,tanuló,hivatal,konzulátus,G-5,Amerikában,nagykövet,B-1,kiköltözés,repülőjegy,külföldi munka,kiutazás vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. 2017,tanácsadás,kiköltözés,munkavállaló,H-4,amerikai,Amerikai Egyesült Államok,munka,Esta,B-1,J-1,P-4,segítség,bevándorlás,zöld kártya,konzul,dolgozni,I-797-es nyomtatvány,L-1,vizum,legális,ESTA,kiutazás,utazás,amerikai vízum,engedély,H-3,hivatal,ügyintézés,bevándorló,nem-bevándorló,munkalehetőség,H-2B,Vízum,konzulátus,tanuló,G-5,szaktanácsadás,O-3,nagykövet,H-1B,A-3,L-2,Q-2,I-129 kérvény,repül,külföldi munka,H-2A,Amerika,Amerikában,beutazás,repülőjegy,külföld,információ,NATO-7,Q-1,vízumtípusok