.:: Vízum Amerikába ::. vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. Vízum Amerikába,Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes,Vízum, Amerika, Amerikában, amerikai, Amerikai Egyesült Államok, repül, repülőjegy, utazás, kiutazás, beutazás, kiköltözés, engedély, külföld, külföldi munka, Esta, zöld kártya, bevándorlás, hivatal, amerikai vízum, tanácsadás, ügyintézés, vizum, munka, munkalehetőség, dolgozni, szaktanácsadás, segítség, információ, ESTA, A-3, B-1, G-5, J-1, NATO-7, L-1, L-2, O-3, P-4, Q-1, Q-2, H-1B, H-2A, H-2B, H-3, H-4, tanuló, nem-bevándorló, bevándorló, munkavállaló, vízumtípusok, I-129 kérvény, I-797-es nyomtatvány, konzul, konzulátus, nagykövet, legális, 2017
Kis türelmet ...
Q-2 Amerikában H-3 P-4 ügyintézés H-4 kiköltözés amerikai tanuló I-797-es nyomtatvány bevándorló J-1 legális külföld H-1B tanácsadás amerikai vízum külföldi munka munkavállaló beutazás Amerikai Egyesült Államok nem-bevándorló hivatal 2017 munkalehetőség vizum B-1 engedély szaktanácsadás Esta NATO-7 munka repülőjegy H-2A L-2 bevándorlás zöld kártya konzulátus G-5 kiutazás utazás ESTA Amerika Vízum konzul I-129 kérvény L-1 dolgozni segítség repül O-3 Q-1 H-2B vízumtípusok információ A-3 nagykövet, külföld Esta bevándorló Amerika nem-bevándorló repülőjegy NATO-7 Q-2 munka Amerikai Egyesült Államok 2017 L-1 amerikai vízum konzulátus szaktanácsadás vízumtípusok zöld kártya ügyintézés munkalehetőség I-129 kérvény G-5 H-1B beutazás tanuló B-1 külföldi munka tanácsadás hivatal ESTA Vízum vizum O-3 bevándorlás repül információ L-2 amerikai Q-1 Amerikában utazás kiköltözés segítség H-4 H-2A J-1 legális nagykövet A-3 dolgozni H-3 engedély I-797-es nyomtatvány konzul P-4 H-2B munkavállaló kiutazás, L-1 ügyintézés O-3 vizum hivatal repül Amerika Q-1 H-3 vízumtípusok kiköltözés bevándorló munka utazás dolgozni I-797-es nyomtatvány információ külföld tanácsadás bevándorlás Amerikai Egyesült Államok H-2B munkavállaló Amerikában H-1B nem-bevándorló kiutazás B-1 amerikai I-129 kérvény konzul szaktanácsadás nagykövet munkalehetőség 2017 engedély J-1 Vízum Q-2 beutazás zöld kártya repülőjegy H-2A G-5 amerikai vízum ESTA tanuló Esta NATO-7 H-4 külföldi munka legális P-4 segítség A-3 L-2 konzulátus, dolgozni szaktanácsadás kiköltözés P-4 repülőjegy O-3 J-1 A-3 munkavállaló utazás H-3 L-1 legális H-2B Q-2 H-1B I-797-es nyomtatvány segítség beutazás Amerikában külföldi munka információ B-1 zöld kártya külföld Amerikai Egyesült Államok amerikai kiutazás L-2 ügyintézés tanuló Vízum nem-bevándorló tanácsadás hivatal vizum munka H-4 H-2A konzulátus munkalehetőség bevándorló ESTA Amerika vízumtípusok nagykövet 2017 Q-1 G-5 konzul amerikai vízum engedély bevándorlás I-129 kérvény NATO-7 repül Esta
kiutazás ESTA H-4 H-3 B-1 beutazás engedély nem-bevándorló repülőjegy NATO-7 repül dolgozni P-4 konzulátus segítség Vízum G-5 A-3 hivatal I-129 kérvény ügyintézés tanuló munkalehetőség O-3 tanácsadás J-1 H-2A munka külföldi munka amerikai vízum utazás bevándorlás Amerika amerikai munkavállaló zöld kártya konzul 2017 I-797-es nyomtatvány H-1B információ vizum Amerikában külföld bevándorló nagykövet vízumtípusok legális Esta szaktanácsadás Amerikai Egyesült Államok L-2 H-2B Q-1 Q-2 kiköltözés L-1
J-1,Vízum,NATO-7,ESTA,H-2B,ügyintézés,I-129 kérvény,H-2A,külföld,L-2,repül,Q-1,H-1B,H-3,Q-2,munka,hivatal,H-4,repülőjegy,segítség,Amerikában,nem-bevándorló,információ,A-3,Amerikai Egyesült Államok,munkalehetőség,B-1,P-4,I-797-es nyomtatvány,munkavállaló,zöld kártya,amerikai vízum,legális,G-5,L-1,dolgozni,utazás,vízumtípusok,tanácsadás,vizum,O-3,nagykövet,tanuló,kiköltözés,amerikai,külföldi munka,konzulátus,konzul,2017,engedély,szaktanácsadás,bevándorlás,beutazás,Esta,Amerika,bevándorló,kiutazás
Amerikában,tanuló,P-4,I-797-es nyomtatvány,munkalehetőség,O-3,Amerika,repül,NATO-7,Q-2,konzulátus,B-1,L-1,munkavállaló,munka,kiutazás,hivatal,vízumtípusok,G-5,ESTA,beutazás,zöld kártya,nagykövet,I-129 kérvény,A-3,nem-bevándorló,Esta,bevándorló,H-3,repülőjegy,J-1,amerikai vízum,amerikai,2017,segítség,kiköltözés,külföld,engedély,Q-1,konzul,tanácsadás,Vízum,L-2,H-2A,Amerikai Egyesült Államok,szaktanácsadás,legális,vizum,dolgozni,H-4,H-2B,bevándorlás,ügyintézés,H-1B,külföldi munka,utazás,információ
Amit az USA vízumról tudni érdemes |
Amerikai munkalehetőségek (Hirdetés)

Vízum Amerikába

(+36) 20/ 428-1855
(Viberen is elérhető)
 

Esta engedélyAz amerikai vízummentességi programnak 2009 januárjától Magyarország is részese.

Ez egy lehetőség arra, hogy magyar állampolgárok vízum nélkül utazhassanak az Amerikai Egyesült Államokba. (Azok az országok, melyek nem tartoznak a vízummentességi programhoz, meg sem kísérelhetik a beutazási engedély kérelmezését.)


A beutazási engedély nem vízum és szigorú feltételekhez kötött. Az egyik alapfeltétel a büntetlen előélet.

Aki ezeknek megfelel és ESTA engedélyt szeretne igényelni, annak nem kell személyesen az amerikai nagykövetségen megjelennie, hanem online kell a kérelmét benyújtania.

Azonban a kérdőív kitöltése nem minden esetben egyszerű feladat, a társalgási szintű angol nyelvtudás itt kevés.

Az ESTA elektronikus regisztrációjának lényege: az amerikai Belbiztonsági Hivatal rendszere az igénylőt az előtt világítja át, hogy az a saját országát elhagyná.

A beutazási engedély kizárólag az újabb, bordó (biometrikus azonosítóval ellátott) útlevéllel kérvényezhető. A régi, kék útlevél továbbra is vízumköteles. Megigénylése jóval a tervezett utazás megkezdése előtt javasolt. A jelenlegi törvények szerint az ESTA belépési engedély max. 2 évig érvényes és a belépés napjától kezdve meghatározott időtartamú tartózkodást engedélyez.

FONTOS: a jóváhagyott engedély sem garancia arra, hogy a tulajdonosát be is engedik az Amerikai Egyesül Államokba. Ha az érkezéskor a bevándorlási tisztviselő feltételezni, hogy 90 napnál tovább akar maradni, vagy dolgozni/tanulni akar, akkor jogában áll megtagadni a belépést. Ott helyben, azonnal.

Az ESTA esetében nincs lehetőség arra, hogy az USA-ba történő belépés után az egy alkalomra szóló tartózkodást módosítsa. Ilyenkor tanuló, vagy munkavállalói vízumra sem lehet váltani.

Akik az ESTA engedéllyel szárazföldön, - tehát Kanada vagy Mexikó felöl - érkeznek az országba további illetéket fizetnek a belépési pontnál.


Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Teljeskörűen átbeszéljük az Ön lehetőségeit, kiválasztjuk a megfelelő engedély vagy vízum típusát. Átbeszéljük az egyéb beutazást, kitolocolást érintő kérdéseket. Segítünk Önnek abban is, hogy a különböző engedélyekhez milyen iratokra, dokumentumokra és ezekre milyen formában van szükség. Természetesen ezek, és az -esetenként angol nyelvű- igénylőlapok kitöltésében is. Ha vízum interjúra kerül sor a budapesti amerikai nagykövetségen, akkor arra hogyan kell felkészülni. És még sok olyan fontos dologban, amire Ön nem is gondolna.

Mindezek nagyon fontosak, mert egyre komolyabb szigorítások lépnek életbe az engedélyek, vízumok terén.

Esta engedély...

Mivel szinte minden eset más és más,
a személyes konzultáció nélkülözhetetlen.

Érdekli?

Kattintson ide, és tájékoztatjuk a részletekről.

Más vízumtípusok:

 

 

 

Amerikáról

Az Amerikai Egyesült Államok 50 tagállamból áll. A tagállamok között ...   tovább

Kiutazás

Az USA-ba utazni többféleképpen lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja az ...   tovább

FONTOS

Hiába van ESTA engedélye, érvényes repülőjegye, ez még nem garancia arra, hogy az amerikai határon a bevándorlási hivatal be is engedi! Ezért nem győzzük hangsúlyozni a felkészülés fontosságát és ...   tovább

Teljeskörű támogatás

Ránk mindenben számíthat, legyen az:
 • repülőjegy beszerzése, foglalása
 • szálloda foglalása, szállás értékesítés
 • engedélyek és utazási dokumentumok beszerzése
 • autóbérlés
 • reptéri transzfer
 • vízum ügyintézés
 • ... és még sok-sok fontos dologban

  tovább


  Költségek

  Személyre szabott szolgáltatásainkkal csak a TÉNYLEGES költséget kell kifizetni, semmi egyebet. Rejtett költségek és apróbetűs részek nélkül! ...   tovább

  Rólunk mondták

  - Nagyon köszönöm a segítséget, hogy ki tudtam jutni és ...
  - Tudatni szeretném Veled, hogy szerencsésen megérkeztem. Remekül érzem magam. ...

  tovább


  Munkalehetőségek (Hirdetés)

  Munkák is érdeklik? Hosszabb-rövidebb ideig külföldön szeretne dolgozni? Vagy csak gondolkodik azon, hogy külföldön vállal munkát?
  Jelenleg az alábbi amerikai munkákat tudjuk ajánljuk Önnek: ...   tovább  Ha Önnek már valamikor volt visszavont beutazási engedélye vagy vízum kérelme,
  esetleg kitolonolási eljárásnak vetették alá,
  akkor mielőtt benyújtaná a kérelmét,
  mindenképp javasoljuk a személyes konzultációt.


  Figyelem!

  Sem a frissen jóváhagyott beutazási engedély, sem az érvényes amerikai vízum nem jelent garantált belépést az Amerikai Egyesült Államok területére! Ez csak a beutazás előfeltétele.

  Az Amerikai Egyesült Államokba való belépéskor a tartózkodás maximális időtartamát a Bevándorlási Hivatal tisztviselője határozza meg, az Önnel való beszélgetés után. Ha beengedi az országba, a lejárati időpontot az útlevélbe pecsételi. Ez jelzi a legális tartózkodás végét. Hogy ez mennyi idő azért sem mindegy, mert ha túlhaladja, az elkövetkezendő minimum 10 évben nem térhet vissza és új vízumot sem kaphat.

  Mivel a beutazást érintő ügyekkel kapcsolatban egyre komolyabbak a szigorítások, érdemes előtte szakemberekkel konzultálni.
  Ha a felkészületlenség hiánya miatt az amerikai határtól fordítják vissza, akár örökre is elveszítheti annak a lehetőségét, hogy valamikor is be tudjon utazni.


  Hirdetés:
  Hirdetés:
  Nyelvtudást nem igénylő, amerikai munkalehetőségek:

     Vízum Amerikába


  (+36) 20/ 428-1855

  (Viberen is elérhető)


  erdeklodes@vizumamerikaba.hu

  Vissza a kezdőlaphoz


  Oldaltérkép:

  VÍZUMTÍPUSOK

  Esta engedély

  Turista vízum

  Bevándorlói vízum

  Tanuló vízum

  Munka vízumok

  Egyéb vízumok
  ISMERTETŐK

  Az 50 tagállamról

  A kiutazásról

  Fontos tudnivalók

  Költségek

  Szolgáltatásaink

  Jogi nyilatkozat
  © 1998-2017
  vizumamerikaba.hu ®

  vizumamerikaba.hu : Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes amerikai vízum,munkalehetőség,dolgozni,B-1,Amerikában,Amerikai Egyesült Államok,hivatal,ESTA,utazás,vizum,H-3,Esta,külföld,konzul,nagykövet,A-3,kiutazás,legális,NATO-7,külföldi munka,L-1,P-4,2017,segítség,szaktanácsadás,beutazás,H-2A,H-1B,kiköltözés,nem-bevándorló,bevándorlás,engedély,repülőjegy,Q-1,munkavállaló,munka,I-129 kérvény,Amerika,H-2B,tanácsadás,I-797-es nyomtatvány,konzulátus,ügyintézés,repül,G-5,J-1,Q-2,amerikai,Vízum,zöld kártya,L-2,bevándorló,O-3,vízumtípusok,információ,H-4,tanuló vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. nagykövet,információ,amerikai,engedély,H-2A,zöld kártya,dolgozni,B-1,A-3,szaktanácsadás,G-5,külföld,repülőjegy,külföldi munka,tanuló,H-2B,repül,ESTA,L-1,segítség,munkalehetőség,J-1,H-1B,hivatal,H-3,L-2,konzul,2017,Amerikában,P-4,kiköltözés,Q-2,I-129 kérvény,NATO-7,tanácsadás,Amerikai Egyesült Államok,beutazás,bevándorlás,Amerika,munka,I-797-es nyomtatvány,O-3,bevándorló,Esta,munkavállaló,vizum,utazás,Vízum,vízumtípusok,H-4,legális,ügyintézés,amerikai vízum,kiutazás,konzulátus,Q-1,nem-bevándorló