.:: Vízum Amerikába ::. vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. Vízum Amerikába,Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes,Vízum, Amerika, Amerikában, amerikai, Amerikai Egyesült Államok, repül, repülőjegy, utazás, kiutazás, beutazás, kiköltözés, engedély, külföld, külföldi munka, Esta, zöld kártya, bevándorlás, hivatal, amerikai vízum, tanácsadás, ügyintézés, vizum, munka, munkalehetőség, dolgozni, szaktanácsadás, segítség, információ, ESTA, A-3, B-1, G-5, J-1, NATO-7, L-1, L-2, O-3, P-4, Q-1, Q-2, H-1B, H-2A, H-2B, H-3, H-4, tanuló, nem-bevándorló, bevándorló, munkavállaló, vízumtípusok, I-129 kérvény, I-797-es nyomtatvány, konzul, konzulátus, nagykövet, legális, 2017
Kis türelmet ...
legális H-3 konzulátus Q-2 Q-1 H-4 kiköltözés Esta G-5 repülőjegy hivatal Amerikai Egyesült Államok nem-bevándorló nagykövet konzul NATO-7 L-2 amerikai vízum bevándorló 2017 utazás munka tanuló O-3 zöld kártya A-3 munkavállaló ügyintézés tanácsadás segítség Vízum dolgozni amerikai H-2B repül külföldi munka szaktanácsadás külföld B-1 engedély vízumtípusok ESTA L-1 J-1 bevándorlás Amerika H-1B beutazás kiutazás vizum információ I-797-es nyomtatvány munkalehetőség H-2A Amerikában I-129 kérvény P-4, Q-2 Amerikai Egyesült Államok H-3 O-3 tanácsadás tanuló kiutazás Esta nem-bevándorló külföldi munka amerikai vízum munkalehetőség konzul utazás konzulátus Amerika H-4 külföld I-797-es nyomtatvány információ zöld kártya I-129 kérvény ESTA H-2B B-1 H-1B amerikai ügyintézés engedély bevándorlás P-4 A-3 repül repülőjegy J-1 H-2A segítség bevándorló nagykövet NATO-7 munkavállaló L-2 G-5 beutazás munka vizum dolgozni szaktanácsadás hivatal Vízum L-1 legális vízumtípusok 2017 Amerikában kiköltözés Q-1, hivatal szaktanácsadás amerikai vízum repülőjegy bevándorlás utazás ügyintézés vízumtípusok B-1 Vízum 2017 beutazás I-129 kérvény H-4 külföldi munka legális munka NATO-7 A-3 dolgozni tanácsadás H-1B G-5 I-797-es nyomtatvány nagykövet segítség repül konzulátus információ H-2A tanuló kiköltözés Amerika konzul külföld P-4 L-2 kiutazás Amerikai Egyesült Államok vizum munkalehetőség nem-bevándorló amerikai H-2B J-1 H-3 munkavállaló O-3 Amerikában bevándorló ESTA Esta engedély L-1 Q-2 zöld kártya Q-1, hivatal nagykövet zöld kártya I-129 kérvény I-797-es nyomtatvány vízumtípusok beutazás repül L-1 H-2B kiköltözés B-1 munka külföldi munka legális 2017 nem-bevándorló G-5 amerikai J-1 bevándorló Q-2 H-1B amerikai vízum Amerika repülőjegy bevándorlás O-3 ESTA H-2A Esta H-4 P-4 A-3 tanácsadás szaktanácsadás tanuló munkalehetőség Amerikában engedély Vízum kiutazás Amerikai Egyesült Államok L-2 munkavállaló dolgozni konzulátus ügyintézés segítség Q-1 H-3 külföld információ utazás konzul NATO-7 vizum
Q-2 repül munkalehetőség külföldi munka Amerikai Egyesült Államok amerikai beutazás segítség P-4 szaktanácsadás kiköltözés H-4 L-2 külföld kiutazás nem-bevándorló ügyintézés Vízum dolgozni H-1B legális B-1 tanuló I-797-es nyomtatvány J-1 munka utazás nagykövet A-3 tanácsadás vízumtípusok hivatal Amerikában L-1 O-3 Q-1 vizum engedély munkavállaló G-5 zöld kártya bevándorlás bevándorló H-2A H-2B NATO-7 Esta Amerika 2017 amerikai vízum repülőjegy I-129 kérvény H-3 információ konzulátus ESTA konzul
Amerikai Egyesült Államok,munkavállaló,O-3,Q-1,Amerika,dolgozni,Esta,szaktanácsadás,ügyintézés,B-1,engedély,beutazás,amerikai vízum,I-797-es nyomtatvány,P-4,bevándorló,H-2A,ESTA,H-4,kiutazás,L-1,hivatal,H-1B,L-2,vizum,I-129 kérvény,A-3,tanácsadás,Amerikában,J-1,nagykövet,utazás,G-5,vízumtípusok,segítség,NATO-7,munka,külföld,H-3,nem-bevándorló,Q-2,2017,bevándorlás,legális,repül,konzul,külföldi munka,amerikai,kiköltözés,konzulátus,H-2B,tanuló,zöld kártya,információ,repülőjegy,munkalehetőség,Vízum
vízumtípusok,zöld kártya,munka,Esta,Vízum,munkalehetőség,B-1,engedély,tanuló,Amerikában,H-4,szaktanácsadás,repül,utazás,H-2B,L-1,2017,beutazás,ESTA,munkavállaló,nem-bevándorló,H-2A,L-2,tanácsadás,segítség,O-3,dolgozni,J-1,G-5,bevándorlás,konzul,A-3,bevándorló,Amerikai Egyesült Államok,NATO-7,amerikai vízum,külföldi munka,H-3,repülőjegy,vizum,információ,P-4,Q-1,kiutazás,H-1B,legális,Q-2,külföld,kiköltözés,ügyintézés,amerikai,I-129 kérvény,I-797-es nyomtatvány,Amerika,konzulátus,hivatal,nagykövet
Amit az USA vízumról tudni érdemes |
Amerikai munkalehetőségek (Hirdetés)

Vízum Amerikába

(+36) 20/ 428-1855
(Viberen is elérhető)
 

Esta engedélyAz amerikai vízummentességi programnak 2009 januárjától Magyarország is részese.

Ez egy lehetőség arra, hogy magyar állampolgárok vízum nélkül utazhassanak az Amerikai Egyesült Államokba. (Azok az országok, melyek nem tartoznak a vízummentességi programhoz, meg sem kísérelhetik a beutazási engedély kérelmezését.)


A beutazási engedély nem vízum és szigorú feltételekhez kötött. Az egyik alapfeltétel a büntetlen előélet.

Aki ezeknek megfelel és ESTA engedélyt szeretne igényelni, annak nem kell személyesen az amerikai nagykövetségen megjelennie, hanem online kell a kérelmét benyújtania.

Azonban a kérdőív kitöltése nem minden esetben egyszerű feladat, a társalgási szintű angol nyelvtudás itt kevés.

Az ESTA elektronikus regisztrációjának lényege: az amerikai Belbiztonsági Hivatal rendszere az igénylőt az előtt világítja át, hogy az a saját országát elhagyná.

A beutazási engedély kizárólag az újabb, bordó (biometrikus azonosítóval ellátott) útlevéllel kérvényezhető. A régi, kék útlevél továbbra is vízumköteles. Megigénylése jóval a tervezett utazás megkezdése előtt javasolt. A jelenlegi törvények szerint az ESTA belépési engedély max. 2 évig érvényes és a belépés napjától kezdve meghatározott időtartamú tartózkodást engedélyez.

FONTOS: a jóváhagyott engedély sem garancia arra, hogy a tulajdonosát be is engedik az Amerikai Egyesül Államokba. Ha az érkezéskor a bevándorlási tisztviselő feltételezni, hogy 90 napnál tovább akar maradni, vagy dolgozni/tanulni akar, akkor jogában áll megtagadni a belépést. Ott helyben, azonnal.

Az ESTA esetében nincs lehetőség arra, hogy az USA-ba történő belépés után az egy alkalomra szóló tartózkodást módosítsa. Ilyenkor tanuló, vagy munkavállalói vízumra sem lehet váltani.

Akik az ESTA engedéllyel szárazföldön, - tehát Kanada vagy Mexikó felöl - érkeznek az országba további illetéket fizetnek a belépési pontnál.


Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Teljeskörűen átbeszéljük az Ön lehetőségeit, kiválasztjuk a megfelelő engedély vagy vízum típusát. Átbeszéljük az egyéb beutazást, kitolocolást érintő kérdéseket. Segítünk Önnek abban is, hogy a különböző engedélyekhez milyen iratokra, dokumentumokra és ezekre milyen formában van szükség. Természetesen ezek, és az -esetenként angol nyelvű- igénylőlapok kitöltésében is. Ha vízum interjúra kerül sor a budapesti amerikai nagykövetségen, akkor arra hogyan kell felkészülni. És még sok olyan fontos dologban, amire Ön nem is gondolna.

Mindezek nagyon fontosak, mert egyre komolyabb szigorítások lépnek életbe az engedélyek, vízumok terén.

Esta engedély...

Mivel szinte minden eset más és más,
a személyes konzultáció nélkülözhetetlen.

Érdekli?

Kattintson ide, és tájékoztatjuk a részletekről.

Más vízumtípusok:

 

 

 

Amerikáról

Az Amerikai Egyesült Államok 50 tagállamból áll. A tagállamok között ...   tovább

Kiutazás

Az USA-ba utazni többféleképpen lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja az ...   tovább

FONTOS

Hiába van ESTA engedélye, érvényes repülőjegye, ez még nem garancia arra, hogy az amerikai határon a bevándorlási hivatal be is engedi! Ezért nem győzzük hangsúlyozni a felkészülés fontosságát és ...   tovább

Teljeskörű támogatás

Ránk mindenben számíthat, legyen az:
 • repülőjegy beszerzése, foglalása
 • szálloda foglalása, szállás értékesítés
 • engedélyek és utazási dokumentumok beszerzése
 • autóbérlés
 • reptéri transzfer
 • vízum ügyintézés
 • ... és még sok-sok fontos dologban

  tovább


  Költségek

  Személyre szabott szolgáltatásainkkal csak a TÉNYLEGES költséget kell kifizetni, semmi egyebet. Rejtett költségek és apróbetűs részek nélkül! ...   tovább

  Rólunk mondták

  - Nagyon köszönöm a segítséget, hogy ki tudtam jutni és ...
  - Tudatni szeretném Veled, hogy szerencsésen megérkeztem. Remekül érzem magam. ...

  tovább


  Munkalehetőségek (Hirdetés)

  Munkák is érdeklik? Hosszabb-rövidebb ideig külföldön szeretne dolgozni? Vagy csak gondolkodik azon, hogy külföldön vállal munkát?
  Jelenleg az alábbi amerikai munkákat tudjuk ajánljuk Önnek: ...   tovább  Ha Önnek már valamikor volt visszavont beutazási engedélye vagy vízum kérelme,
  esetleg kitolonolási eljárásnak vetették alá,
  akkor mielőtt benyújtaná a kérelmét,
  mindenképp javasoljuk a személyes konzultációt.


  Figyelem!

  Sem a frissen jóváhagyott beutazási engedély, sem az érvényes amerikai vízum nem jelent garantált belépést az Amerikai Egyesült Államok területére! Ez csak a beutazás előfeltétele.

  Az Amerikai Egyesült Államokba való belépéskor a tartózkodás maximális időtartamát a Bevándorlási Hivatal tisztviselője határozza meg, az Önnel való beszélgetés után. Ha beengedi az országba, a lejárati időpontot az útlevélbe pecsételi. Ez jelzi a legális tartózkodás végét. Hogy ez mennyi idő azért sem mindegy, mert ha túlhaladja, az elkövetkezendő minimum 10 évben nem térhet vissza és új vízumot sem kaphat.

  Mivel a beutazást érintő ügyekkel kapcsolatban egyre komolyabbak a szigorítások, érdemes előtte szakemberekkel konzultálni.
  Ha a felkészületlenség hiánya miatt az amerikai határtól fordítják vissza, akár örökre is elveszítheti annak a lehetőségét, hogy valamikor is be tudjon utazni.


  Hirdetés:
  Hirdetés:
  Nyelvtudást nem igénylő, amerikai munkalehetőségek:

     Vízum Amerikába


  (+36) 20/ 428-1855

  (Viberen is elérhető)


  erdeklodes@vizumamerikaba.hu

  Vissza a kezdőlaphoz


  Oldaltérkép:

  VÍZUMTÍPUSOK

  Esta engedély

  Turista vízum

  Bevándorlói vízum

  Tanuló vízum

  Munka vízumok

  Egyéb vízumok
  ISMERTETŐK

  Az 50 tagállamról

  A kiutazásról

  Fontos tudnivalók

  Költségek

  Szolgáltatásaink

  Jogi nyilatkozat
  © 1998-2017
  vizumamerikaba.hu ®

  vizumamerikaba.hu : Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes információ,munkalehetőség,kiutazás,konzul,szaktanácsadás,J-1,2017,Q-2,amerikai vízum,Esta,H-2B,konzulátus,repül,ügyintézés,H-3,tanácsadás,O-3,A-3,nagykövet,tanuló,Amerika,munkavállaló,L-1,Vízum,L-2,engedély,hivatal,amerikai,H-1B,munka,legális,utazás,bevándorló,külföld,P-4,Amerikai Egyesült Államok,beutazás,I-129 kérvény,Q-1,zöld kártya,ESTA,dolgozni,B-1,külföldi munka,NATO-7,segítség,I-797-es nyomtatvány,Amerikában,G-5,vízumtípusok,kiköltözés,repülőjegy,bevándorlás,H-2A,vizum,nem-bevándorló,H-4 vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. Q-1,beutazás,NATO-7,I-129 kérvény,külföldi munka,munkalehetőség,H-1B,információ,Amerika,ügyintézés,G-5,szaktanácsadás,tanácsadás,bevándorlás,kiutazás,munka,legális,H-3,Vízum,Amerikai Egyesült Államok,bevándorló,hivatal,vízumtípusok,P-4,repül,L-1,kiköltözés,J-1,ESTA,I-797-es nyomtatvány,engedély,zöld kártya,nagykövet,konzul,H-2A,konzulátus,dolgozni,A-3,Esta,Q-2,munkavállaló,L-2,amerikai vízum,H-4,utazás,nem-bevándorló,tanuló,vizum,Amerikában,B-1,H-2B,külföld,repülőjegy,amerikai,segítség,O-3,2017