.:: Vízum Amerikába ::. vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. Vízum Amerikába,Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes,Vízum, Amerika, Amerikában, amerikai, Amerikai Egyesült Államok, repül, repülőjegy, utazás, kiutazás, beutazás, kiköltözés, engedély, külföld, külföldi munka, Esta, zöld kártya, bevándorlás, hivatal, amerikai vízum, tanácsadás, ügyintézés, vizum, munka, munkalehetőség, dolgozni, szaktanácsadás, segítség, információ, ESTA, A-3, B-1, G-5, J-1, NATO-7, L-1, L-2, O-3, P-4, Q-1, Q-2, H-1B, H-2A, H-2B, H-3, H-4, tanuló, nem-bevándorló, bevándorló, munkavállaló, vízumtípusok, I-129 kérvény, I-797-es nyomtatvány, konzul, konzulátus, nagykövet, legális, 2017
Kis türelmet ...
tanácsadás L-1 Amerikában Amerikai Egyesült Államok H-2A információ külföldi munka konzul Q-1 H-4 dolgozni repülőjegy segítség G-5 ESTA tanuló hivatal 2017 beutazás repül Esta B-1 vízumtípusok bevándorlás legális Vízum NATO-7 O-3 L-2 munka külföld konzulátus H-2B P-4 nagykövet amerikai vízum zöld kártya ügyintézés utazás H-1B engedély J-1 Q-2 kiutazás bevándorló H-3 munkavállaló munkalehetőség Amerika nem-bevándorló kiköltözés I-797-es nyomtatvány A-3 amerikai I-129 kérvény szaktanácsadás vizum, bevándorló Q-2 ügyintézés H-3 Esta konzulátus információ repül L-1 külföld vízumtípusok külföldi munka nem-bevándorló utazás kiutazás P-4 munka munkalehetőség dolgozni ESTA Vízum segítség beutazás Amerikai Egyesült Államok amerikai Amerikában kiköltözés hivatal H-2B H-4 bevándorlás munkavállaló L-2 H-1B amerikai vízum A-3 H-2A konzul Amerika B-1 I-129 kérvény tanuló NATO-7 I-797-es nyomtatvány nagykövet legális repülőjegy O-3 vizum J-1 Q-1 szaktanácsadás tanácsadás engedély zöld kártya 2017 G-5, Vízum nem-bevándorló bevándorló ügyintézés vizum Amerikában L-1 információ NATO-7 I-129 kérvény beutazás munkalehetőség zöld kártya munka Q-2 külföld H-3 Esta hivatal tanácsadás H-4 2017 G-5 dolgozni utazás B-1 legális Amerikai Egyesült Államok kiköltözés vízumtípusok P-4 munkavállaló repülőjegy L-2 amerikai Q-1 H-1B Amerika repül nagykövet szaktanácsadás A-3 J-1 konzulátus ESTA segítség tanuló H-2B kiutazás amerikai vízum O-3 engedély bevándorlás I-797-es nyomtatvány külföldi munka konzul H-2A, L-1 hivatal munkavállaló szaktanácsadás munkalehetőség 2017 engedély Amerikában repülőjegy információ NATO-7 Esta amerikai vízum kiköltözés P-4 O-3 I-129 kérvény J-1 utazás ügyintézés vízumtípusok vizum H-2A bevándorlás amerikai beutazás B-1 bevándorló tanuló külföldi munka ESTA legális segítség H-3 Amerikai Egyesült Államok Vízum H-1B Amerika zöld kártya kiutazás H-4 H-2B Q-2 dolgozni külföld konzulátus Q-1 tanácsadás repül nem-bevándorló munka nagykövet I-797-es nyomtatvány G-5 A-3 konzul L-2
bevándorló G-5 konzul külföld amerikai Amerikai Egyesült Államok engedély Amerikában B-1 H-1B ESTA Amerika munkavállaló beutazás L-1 H-2A amerikai vízum zöld kártya nem-bevándorló hivatal H-3 Vízum tanácsadás utazás tanuló munkalehetőség vizum nagykövet Esta P-4 külföldi munka dolgozni kiutazás információ O-3 NATO-7 legális bevándorlás repülőjegy vízumtípusok kiköltözés I-129 kérvény J-1 szaktanácsadás konzulátus 2017 Q-1 repül I-797-es nyomtatvány A-3 H-2B L-2 munka ügyintézés Q-2 segítség H-4
vízumtípusok,L-1,vizum,ESTA,utazás,tanuló,munka,szaktanácsadás,J-1,B-1,A-3,kiutazás,engedély,külföld,repül,nem-bevándorló,P-4,ügyintézés,segítség,dolgozni,Vízum,külföldi munka,bevándorlás,NATO-7,Q-2,Amerikai Egyesült Államok,kiköltözés,zöld kártya,Esta,munkalehetőség,Amerikában,H-4,2017,G-5,információ,repülőjegy,H-2A,munkavállaló,L-2,konzul,I-797-es nyomtatvány,amerikai vízum,Q-1,amerikai,konzulátus,H-3,tanácsadás,O-3,beutazás,nagykövet,bevándorló,legális,H-2B,hivatal,H-1B,I-129 kérvény,Amerika
bevándorló,tanuló,Amerikai Egyesült Államok,Amerikában,konzulátus,I-129 kérvény,munkavállaló,Amerika,NATO-7,külföld,B-1,vizum,utazás,Q-1,zöld kártya,H-2A,nagykövet,amerikai,amerikai vízum,beutazás,ügyintézés,repül,munka,konzul,P-4,hivatal,O-3,információ,kiutazás,dolgozni,ESTA,A-3,Vízum,repülőjegy,szaktanácsadás,legális,I-797-es nyomtatvány,nem-bevándorló,engedély,munkalehetőség,L-2,H-3,H-1B,kiköltözés,tanácsadás,L-1,G-5,J-1,2017,segítség,H-4,H-2B,vízumtípusok,bevándorlás,Esta,külföldi munka,Q-2
Amit az USA vízumról tudni érdemes |
Amerikai munkalehetőségek (Hirdetés)

Vízum Amerikába

(+36) 20/ 428-1855
(Viberen is elérhető)
 

Esta engedélyAz amerikai vízummentességi programnak 2009 januárjától Magyarország is részese.

Ez egy lehetőség arra, hogy magyar állampolgárok vízum nélkül utazhassanak az Amerikai Egyesült Államokba. (Azok az országok, melyek nem tartoznak a vízummentességi programhoz, meg sem kísérelhetik a beutazási engedély kérelmezését.)


A beutazási engedély nem vízum és szigorú feltételekhez kötött. Az egyik alapfeltétel a büntetlen előélet.

Aki ezeknek megfelel és ESTA engedélyt szeretne igényelni, annak nem kell személyesen az amerikai nagykövetségen megjelennie, hanem online kell a kérelmét benyújtania.

Azonban a kérdőív kitöltése nem minden esetben egyszerű feladat, a társalgási szintű angol nyelvtudás itt kevés.

Az ESTA elektronikus regisztrációjának lényege: az amerikai Belbiztonsági Hivatal rendszere az igénylőt az előtt világítja át, hogy az a saját országát elhagyná.

A beutazási engedély kizárólag az újabb, bordó (biometrikus azonosítóval ellátott) útlevéllel kérvényezhető. A régi, kék útlevél továbbra is vízumköteles. Megigénylése jóval a tervezett utazás megkezdése előtt javasolt. A jelenlegi törvények szerint az ESTA belépési engedély max. 2 évig érvényes és a belépés napjától kezdve meghatározott időtartamú tartózkodást engedélyez.

FONTOS: a jóváhagyott engedély sem garancia arra, hogy a tulajdonosát be is engedik az Amerikai Egyesül Államokba. Ha az érkezéskor a bevándorlási tisztviselő feltételezni, hogy 90 napnál tovább akar maradni, vagy dolgozni/tanulni akar, akkor jogában áll megtagadni a belépést. Ott helyben, azonnal.

Az ESTA esetében nincs lehetőség arra, hogy az USA-ba történő belépés után az egy alkalomra szóló tartózkodást módosítsa. Ilyenkor tanuló, vagy munkavállalói vízumra sem lehet váltani.

Akik az ESTA engedéllyel szárazföldön, - tehát Kanada vagy Mexikó felöl - érkeznek az országba további illetéket fizetnek a belépési pontnál.


Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Teljeskörűen átbeszéljük az Ön lehetőségeit, kiválasztjuk a megfelelő engedély vagy vízum típusát. Átbeszéljük az egyéb beutazást, kitolocolást érintő kérdéseket. Segítünk Önnek abban is, hogy a különböző engedélyekhez milyen iratokra, dokumentumokra és ezekre milyen formában van szükség. Természetesen ezek, és az -esetenként angol nyelvű- igénylőlapok kitöltésében is. Ha vízum interjúra kerül sor a budapesti amerikai nagykövetségen, akkor arra hogyan kell felkészülni. És még sok olyan fontos dologban, amire Ön nem is gondolna.

Mindezek nagyon fontosak, mert egyre komolyabb szigorítások lépnek életbe az engedélyek, vízumok terén.

Esta engedély...

Mivel szinte minden eset más és más,
a személyes konzultáció nélkülözhetetlen.

Érdekli?

Kattintson ide, és tájékoztatjuk a részletekről.

Más vízumtípusok:

 

 

 

Amerikáról

Az Amerikai Egyesült Államok 50 tagállamból áll. A tagállamok között ...   tovább

Kiutazás

Az USA-ba utazni többféleképpen lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja az ...   tovább

FONTOS

Hiába van ESTA engedélye, érvényes repülőjegye, ez még nem garancia arra, hogy az amerikai határon a bevándorlási hivatal be is engedi! Ezért nem győzzük hangsúlyozni a felkészülés fontosságát és ...   tovább

Teljeskörű támogatás

Ránk mindenben számíthat, legyen az:
 • repülőjegy beszerzése, foglalása
 • szálloda foglalása, szállás értékesítés
 • engedélyek és utazási dokumentumok beszerzése
 • autóbérlés
 • reptéri transzfer
 • vízum ügyintézés
 • ... és még sok-sok fontos dologban

  tovább


  Költségek

  Személyre szabott szolgáltatásainkkal csak a TÉNYLEGES költséget kell kifizetni, semmi egyebet. Rejtett költségek és apróbetűs részek nélkül! ...   tovább

  Rólunk mondták

  - Nagyon köszönöm a segítséget, hogy ki tudtam jutni és ...
  - Tudatni szeretném Veled, hogy szerencsésen megérkeztem. Remekül érzem magam. ...

  tovább


  Munkalehetőségek (Hirdetés)

  Munkák is érdeklik? Hosszabb-rövidebb ideig külföldön szeretne dolgozni? Vagy csak gondolkodik azon, hogy külföldön vállal munkát?
  Jelenleg az alábbi amerikai munkákat tudjuk ajánljuk Önnek: ...   tovább  Ha Önnek már valamikor volt visszavont beutazási engedélye vagy vízum kérelme,
  esetleg kitolonolási eljárásnak vetették alá,
  akkor mielőtt benyújtaná a kérelmét,
  mindenképp javasoljuk a személyes konzultációt.


  Figyelem!

  Sem a frissen jóváhagyott beutazási engedély, sem az érvényes amerikai vízum nem jelent garantált belépést az Amerikai Egyesült Államok területére! Ez csak a beutazás előfeltétele.

  Az Amerikai Egyesült Államokba való belépéskor a tartózkodás maximális időtartamát a Bevándorlási Hivatal tisztviselője határozza meg, az Önnel való beszélgetés után. Ha beengedi az országba, a lejárati időpontot az útlevélbe pecsételi. Ez jelzi a legális tartózkodás végét. Hogy ez mennyi idő azért sem mindegy, mert ha túlhaladja, az elkövetkezendő minimum 10 évben nem térhet vissza és új vízumot sem kaphat.

  Mivel a beutazást érintő ügyekkel kapcsolatban egyre komolyabbak a szigorítások, érdemes előtte szakemberekkel konzultálni.
  Ha a felkészületlenség hiánya miatt az amerikai határtól fordítják vissza, akár örökre is elveszítheti annak a lehetőségét, hogy valamikor is be tudjon utazni.


  Hirdetés:
  Hirdetés:
  Nyelvtudást nem igénylő, amerikai munkalehetőségek:

     Vízum Amerikába


  (+36) 20/ 428-1855

  (Viberen is elérhető)


  erdeklodes@vizumamerikaba.hu

  Vissza a kezdőlaphoz


  Oldaltérkép:

  VÍZUMTÍPUSOK

  Esta engedély

  Turista vízum

  Bevándorlói vízum

  Tanuló vízum

  Munka vízumok

  Egyéb vízumok
  ISMERTETŐK

  Az 50 tagállamról

  A kiutazásról

  Fontos tudnivalók

  Költségek

  Szolgáltatásaink

  Jogi nyilatkozat
  © 1998-2017
  vizumamerikaba.hu ®

  vizumamerikaba.hu : Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes vízumtípusok,I-797-es nyomtatvány,L-1,konzulátus,repül,H-2B,H-2A,vizum,H-1B,L-2,segítség,J-1,kiutazás,Amerikai Egyesült Államok,2017,tanuló,O-3,H-3,munkalehetőség,Amerikában,G-5,A-3,utazás,dolgozni,P-4,Vízum,kiköltözés,munka,amerikai,repülőjegy,hivatal,zöld kártya,NATO-7,külföld,ESTA,bevándorlás,bevándorló,munkavállaló,legális,engedély,Q-2,tanácsadás,nagykövet,szaktanácsadás,Q-1,ügyintézés,I-129 kérvény,H-4,amerikai vízum,konzul,információ,B-1,nem-bevándorló,beutazás,Amerika,külföldi munka,Esta vizumamerikaba.hu (Esta engedély) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. repülőjegy,G-5,vizum,2017,Esta,P-4,O-3,munkavállaló,NATO-7,vízumtípusok,L-2,tanuló,J-1,zöld kártya,ESTA,dolgozni,szaktanácsadás,Amerikában,külföldi munka,ügyintézés,Q-1,információ,beutazás,amerikai vízum,hivatal,I-797-es nyomtatvány,munkalehetőség,tanácsadás,Amerikai Egyesült Államok,Q-2,kiköltözés,kiutazás,L-1,H-3,Amerika,segítség,munka,H-4,bevándorló,konzul,H-1B,I-129 kérvény,engedély,külföld,repül,nem-bevándorló,legális,B-1,Vízum,H-2B,konzulátus,H-2A,utazás,amerikai,A-3,nagykövet,bevándorlás