.:: Vízum Amerikába ::. vizumamerikaba.hu (Munka vízum) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. Vízum Amerikába,Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes,Vízum, Amerika, Amerikában, amerikai, Amerikai Egyesült Államok, repül, repülőjegy, utazás, kiutazás, beutazás, kiköltözés, engedély, külföld, külföldi munka, Esta, zöld kártya, bevándorlás, hivatal, amerikai vízum, tanácsadás, ügyintézés, vizum, munka, munkalehetőség, dolgozni, szaktanácsadás, segítség, információ, ESTA, A-3, B-1, G-5, J-1, NATO-7, L-1, L-2, O-3, P-4, Q-1, Q-2, H-1B, H-2A, H-2B, H-3, H-4, tanuló, nem-bevándorló, bevándorló, munkavállaló, vízumtípusok, I-129 kérvény, I-797-es nyomtatvány, konzul, konzulátus, nagykövet, legális, 2017
Kis türelmet ...
kiköltözés legális H-2B tanuló ESTA B-1 G-5 munkavállaló szaktanácsadás vízumtípusok repülőjegy tanácsadás I-129 kérvény vizum konzulátus Esta munka bevándorlás nagykövet Amerika Amerikában kiutazás Q-2 utazás beutazás munkalehetőség bevándorló NATO-7 Q-1 H-1B amerikai vízum engedély L-2 amerikai J-1 ügyintézés I-797-es nyomtatvány L-1 segítség információ dolgozni Vízum külföldi munka O-3 hivatal H-2A A-3 repül P-4 H-4 nem-bevándorló H-3 konzul külföld Amerikai Egyesült Államok zöld kártya 2017, Esta külföldi munka Vízum információ tanuló munka L-1 Q-2 szaktanácsadás H-2B hivatal amerikai vízum konzul O-3 Amerikai Egyesült Államok J-1 ügyintézés H-3 L-2 engedély bevándorlás segítség munkavállaló vízumtípusok nagykövet Q-1 legális beutazás H-4 Amerika munkalehetőség dolgozni Amerikában ESTA repülőjegy zöld kártya A-3 vizum 2017 konzulátus G-5 tanácsadás B-1 bevándorló P-4 kiutazás külföld I-129 kérvény repül H-2A nem-bevándorló NATO-7 utazás I-797-es nyomtatvány H-1B amerikai kiköltözés, munkavállaló bevándorlás O-3 H-4 dolgozni NATO-7 hivatal P-4 H-1B Q-1 munkalehetőség H-2A ügyintézés I-797-es nyomtatvány Esta külföld L-1 Amerikai Egyesült Államok tanácsadás amerikai Amerika nagykövet Q-2 beutazás utazás szaktanácsadás tanuló ESTA engedély repül Vízum konzulátus munka információ amerikai vízum H-2B A-3 J-1 zöld kártya kiköltözés B-1 vízumtípusok G-5 bevándorló I-129 kérvény vizum L-2 Amerikában nem-bevándorló külföldi munka segítség H-3 legális konzul 2017 kiutazás repülőjegy, dolgozni beutazás 2017 kiutazás munka H-2B ügyintézés tanácsadás Vízum repülőjegy I-797-es nyomtatvány amerikai vízum P-4 NATO-7 bevándorló Q-1 utazás hivatal kiköltözés konzulátus H-2A repül A-3 szaktanácsadás konzul amerikai ESTA zöld kártya B-1 munkavállaló I-129 kérvény Esta Amerikai Egyesült Államok bevándorlás tanuló engedély J-1 G-5 Amerikában külföld nagykövet H-4 Amerika segítség vizum vízumtípusok információ Q-2 nem-bevándorló L-2 H-3 O-3 legális L-1 külföldi munka H-1B munkalehetőség
P-4 tanácsadás ügyintézés munka vizum amerikai munkalehetőség Q-2 I-797-es nyomtatvány Esta külföldi munka B-1 repülőjegy konzul segítség H-2A Vízum zöld kártya nagykövet NATO-7 tanuló H-2B legális dolgozni H-3 L-2 információ engedély G-5 nem-bevándorló amerikai vízum kiutazás repül O-3 munkavállaló kiköltözés bevándorlás konzulátus Amerikában I-129 kérvény ESTA szaktanácsadás hivatal J-1 A-3 utazás külföld L-1 Amerika Q-1 bevándorló beutazás 2017 vízumtípusok H-4 H-1B Amerikai Egyesült Államok
Esta,konzul,Amerikai Egyesült Államok,kiköltözés,repül,A-3,Q-1,amerikai vízum,amerikai,zöld kártya,munka,J-1,kiutazás,H-2A,repülőjegy,H-3,NATO-7,bevándorlás,információ,H-4,L-2,O-3,G-5,utazás,bevándorló,külföldi munka,legális,nem-bevándorló,vízumtípusok,nagykövet,H-1B,H-2B,beutazás,ügyintézés,segítség,konzulátus,ESTA,szaktanácsadás,I-129 kérvény,L-1,tanácsadás,B-1,dolgozni,2017,munkalehetőség,munkavállaló,I-797-es nyomtatvány,Q-2,engedély,Amerikában,P-4,külföld,vizum,Vízum,hivatal,tanuló,Amerika
információ,L-1,munkalehetőség,H-3,H-4,B-1,I-797-es nyomtatvány,külföldi munka,zöld kártya,kiutazás,Amerikában,konzul,nem-bevándorló,bevándorlás,Q-1,hivatal,I-129 kérvény,L-2,engedély,H-2B,repülőjegy,utazás,külföld,P-4,tanácsadás,J-1,munkavállaló,Amerika,bevándorló,Q-2,2017,dolgozni,G-5,segítség,NATO-7,Vízum,ügyintézés,munka,konzulátus,tanuló,repül,szaktanácsadás,H-1B,vizum,Esta,nagykövet,amerikai,H-2A,A-3,kiköltözés,vízumtípusok,legális,Amerikai Egyesült Államok,amerikai vízum,ESTA,O-3,beutazás
Amit az USA vízumról tudni érdemes |
Amerikai munkalehetőségek (Hirdetés)

Vízum Amerikába

(+36) 20/ 428-1855
(Viberen is elérhető)
 

Munka vízumA vízum gyakorlatilag az útlevélbe ragasztott matrica, melyet sorszámmal látnak el.

Az amerikai vízum esetében több, mint 50 különböző nem-bevándorló vízum típus vagy „besorolás” létezik.

Ennek egyik csoportja a munka vízum, melyből több féle létezik. Mint a neve is mutatja, kizárólag fix, már meglévő munkára vonatkozik.Alapvetően csak az igényelheti, akit az Amerikai Egyesült Államokban egy cég alkalmazni szeretne. Ez tehát jobbára azoknak az amerikai cégeknek a lehetősége, akiknek valamilyen okból külföldi munkavállalóra van szükségük.

A legismertebb típusok:
  H2-A

  Szezonális mezőgazdasági munkások vizuma. Ez kizárólagosan a mezőgazdaságban dolgozni kívánó munkaerőre vonatkozik. Igénylő lehet az összes nem amerikai állampolgárságú, (tehát bármilyen nemzetiségű) szakképzett vagy képzetlen munkaerő.
  Függetlenül attól, hogy ez ideiglenes/idényszerű munkavégzés, a vízum kiadásának előfeltétele, hogy az Egyesült Államok Állampolgársági és Bevándorlási Hivatala az amerikai munkáltató által előzetesen benyújtott kérelmet jóváhagyja.

  H1-B és H2-B

  A szezonális NEM mezögazdasági munkások vizuma. Pontos időtartamra szól, amit max. háromszor lehet meghosszabitani, ami a munkáltatón múlik. A H1B először három évre szól, de egy újabb hasonló periódusra meghosszabbítható, azaz összesen hat évig lehet ezzel Amerikában a tulajdonos. A H2B esetén az időtartam egy év.
  Ennek a típusnak széles a skálája, elvileg az étteremi munkákon át a hűtőházi, vagy gyári műszakos feladatkörökön át a takarításig sok minden belefér. A gyakorlatban azonban főként diplomás szakmákra vonatkozik. A munkáltatónak ugyanis bizonyítania kell, hogy az adott személyre igenis szüksége van, mert a munkára nem talált megfelelő amerikai állampolgárt.

  A H1B vízum - ellentétben a H2B vízummal főként olyan különleges foglalkozásokban dolgozókra vonatkozik, akiknek legalább egyetemi vagy ennél magasabb végzettségre van szükségük munkájuk elvégzéséhez már a legalacsonyabb szinten is. Ennél a kategóriánál szükség van a Munkaügyi Minisztérium által jóváhagyott munkavállalási kérelemre is. Ez a kategória vonatkozik az Egyesült Államok Kormánya által szponzorált kulturális csereprogramokra, kutatásokra és fejlesztésekre, vagy a Védelmi Minisztérium által intézett kutatási tervekre.


Átfutási idejük az igénylés benyújtása után kb. fél év.

A bonyolult bevándorlási és munkavállalási szabályozások és törvények miatt egy EU állampolgárnak nehéz még egy alkalmi, vendégmunkás vizumot is elintézni.
Ha sikerül, elengedhetetlen a Social Security Number-t (SSN adószám) igénylése is.

Mivel ezek céghez kötött vizumok, ha az adott munkáltatónál megszűnik a munkaviszony, ezzel vizummal másik munkahelyre nem lehet elhelyezkedni. Ilyenkor bevándorlási ügyvédet kell odakint megbízni, hogy elintézze a következő munka vizumot a másik munkahelyre.

Az igénylésnél azt is igazolni kell, hogy a kérelmezőt a megjelölt cég valóban alkalmazni kívánja.Sokakban felmerül a kérdés: egyáltalán lehetséges olyan, hogy egy amerikai cég nem talál magának megfelelő alkalmazottat?

Gyakorlatilag igen. Ennek megértéséhez nézzünk pár példát:
Gyakorlatilag tehát vannak valós lehetőségek. Ám azok messze túlmutatnak az általános tévhiten, mely szerint „a haverom ismerőse kint dolgozik, majd ő elintézi nekem”. A munkavállalás az Amerikai Egyesült Államokban nem így történik.

Érdekli?

Kattintson ide, és tájékoztatjuk a részletekről.


Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Teljeskörűen átbeszéljük az Ön lehetőségeit, kiválasztjuk a megfelelő engedély vagy vízum típusát. Átbeszéljük az egyéb beutazást, kitolocolást érintő kérdéseket. Segítünk Önnek abban is, hogy a különböző engedélyekhez milyen iratokra, dokumentumokra és ezekre milyen formában van szükség. Természetesen ezek, és az -esetenként angol nyelvű- igénylőlapok kitöltésében is. Ha vízum interjúra kerül sor a budapesti amerikai nagykövetségen, akkor arra hogyan kell felkészülni. És még sok olyan fontos dologban, amire Ön nem is gondolna.

Mindezek nagyon fontosak, mert egyre komolyabb szigorítások lépnek életbe az engedélyek, vízumok terén.

Munka vízum...

Mivel szinte minden eset más és más,
a személyes konzultáció nélkülözhetetlen.

Érdekli?

Kattintson ide, és tájékoztatjuk a részletekről.

Más vízumtípusok:

 

 

 

Amerikáról

Az Amerikai Egyesült Államok 50 tagállamból áll. A tagállamok között ...   tovább

Kiutazás

Az USA-ba utazni többféleképpen lehetséges. Ennek legegyszerűbb módja az ...   tovább

FONTOS

Hiába van ESTA engedélye, érvényes repülőjegye, ez még nem garancia arra, hogy az amerikai határon a bevándorlási hivatal be is engedi! Ezért nem győzzük hangsúlyozni a felkészülés fontosságát és ...   tovább

Teljeskörű támogatás

Ránk mindenben számíthat, legyen az:
 • repülőjegy beszerzése, foglalása
 • szálloda foglalása, szállás értékesítés
 • engedélyek és utazási dokumentumok beszerzése
 • autóbérlés
 • reptéri transzfer
 • vízum ügyintézés
 • ... és még sok-sok fontos dologban

  tovább


  Költségek

  Személyre szabott szolgáltatásainkkal csak a TÉNYLEGES költséget kell kifizetni, semmi egyebet. Rejtett költségek és apróbetűs részek nélkül! ...   tovább

  Rólunk mondták

  - Nagyon köszönöm a segítséget, hogy ki tudtam jutni és ...
  - Tudatni szeretném Veled, hogy szerencsésen megérkeztem. Remekül érzem magam. ...

  tovább


  Munkalehetőségek (Hirdetés)

  Munkák is érdeklik? Hosszabb-rövidebb ideig külföldön szeretne dolgozni? Vagy csak gondolkodik azon, hogy külföldön vállal munkát?
  Jelenleg az alábbi amerikai munkákat tudjuk ajánljuk Önnek: ...   tovább  További munkavállalói vízumok:


  A-3

  A speciális személyi és háztartási alkalmazottak vízuma.


  H-3

  Azon személyek számára igényelhető, akik valamely USA-beli munkáltatónál olyan két évnél nem hosszabb időtartamú szakmai képzést, szakmai gyakorlatot kívánnak elvégezni. Természetesen az Egyesült Államokban területén, de csak olyan feladatkörben, amely saját országukban nem áll rendelkezésre.

  A H-4 vízum az érvényes H vízummal rendelkező személyek házastársa, illetve nem házas, 21 év alatti gyermeke számára igényelhető. A H-4 vízummal rendelkező házastárs, gyermek nem vállalhat munkát az Egyesült Államokban.


  I

  Külföldi média, sajtó képviselője részére szóló vízumtípus azokank, akik az Amerikai Egyesült Államokon kívüli székhellyel rendelkező munkáltató/megbízó részére végeznek munkát és munkavégzés céljából, ideiglenesen látogatnak az USA-ba.


  J-1

  Főként az úgynevezett exchange visitorok számára érhető el. (Ez körülbelül cserelátogatót takar.)
  Fontos kihangsúlyozni, hogy az amerikai hatóságok nem csak az itthon ismert csereprogram keretében résztvevőkre gondolnak.
  A J1 segítségével általában tanárok, kutatók, orvosok, táboroztatók, bébiszitterek és au pair* személyek vállalhatnak munkát amerikában. De ide tartozik a diák is, aki a nyári szünidő alatt bele szeretnél kóstolni az amerikai életformába, úgy, hogy mindemellett legálisan munkát is vállal.

  Ezen USA vízum hossza a munkakör típusától függ. A kutatók, szakemberek akár öt évre is meg tudják hosszabbítani, nyári táboroztatók és nyári munkások négy hónapra, míg például au pairek 12 hónapra szerezhetik meg.

  * Au pair: olyan személy (külföldi vendéglakó), aki a családdal él, nem kap fizetést, csak zsebpénzt, viszont teljes ellátásban részesül. Ez egy francia eredetű kifejezés, eredeti jelentése „egyenlő”. Ma azonban már világszerte erre a speciális tevékenységre utalva használják. Valódi jelentése gyakorlatilag: családtagként, egyenlőként kezelt. Ez arra utal, hogy az au paireket a befogadók a család tagjaként, egyenlő félként kezelik, ez a viszony pedig kölcsönös, még ha ideiglenes is.

  Természetesen ez Amerikai Egyesül Államok ezt a fajta vízumot is a munkáltatóhoz és munkahelyhez kötődik. Így kirúgás, leépítés avagy felmondás esetén a vízum is érvénytelenné válik.


  L-1

  A nemzetközi cégek lehetősége. Ezzel átcsoportosíthatják, vagy kihelyezhetik a dolgozóikat Amerikába, általában egy bizonyos projekthez.
  Mivel az a vízum ideiglenes, nem-bevándorlói típus, csak rövidebb időre, pár hónapra, max. fél évre szól, de indokolt esetben évekre is meghosszabbítható.

  Az L-1 vízum kiadásának előfeltétele, hogy a kérelmező a vízumigénylést megelőző három éven belül legalább egy évig folyamatosan az adott multinacionális cég Egyesült Államokon kívüli egységénél végzett munkát.
  Létezik két alkategóriája is:
  Az L-2 vízum az L-1 vízummal rendelkező személyek házastársa, illetve nem házas, 21 év alatti gyermeke számára igényelhető. Az L-2 tulajdonosok dolgozhatnak is az USA-ban.  Az amerikai vízumtörvények és jogszabályok úgy rendelkeznek, hogy minden nem-bevándorló vízumot igénylőnek a konzul számára megfelelően bizonyítania kell, hogy erős gazdasági/családi kötődést tud felmutatni országához, így a tervezett út után elhagyja az USA területét.

  http://vizumamerikaba.hu


  Ha Önnek már valamikor volt visszavont beutazási engedélye vagy vízum kérelme,
  esetleg kitolonolási eljárásnak vetették alá,
  akkor mielőtt benyújtaná a kérelmét,
  mindenképp javasoljuk a személyes konzultációt.


  Figyelem!

  Sem a frissen jóváhagyott beutazási engedély, sem az érvényes amerikai vízum nem jelent garantált belépést az Amerikai Egyesült Államok területére! Ez csak a beutazás előfeltétele.

  Az Amerikai Egyesült Államokba való belépéskor a tartózkodás maximális időtartamát a Bevándorlási Hivatal tisztviselője határozza meg, az Önnel való beszélgetés után. Ha beengedi az országba, a lejárati időpontot az útlevélbe pecsételi. Ez jelzi a legális tartózkodás végét. Hogy ez mennyi idő azért sem mindegy, mert ha túlhaladja, az elkövetkezendő minimum 10 évben nem térhet vissza és új vízumot sem kaphat.

  Mivel a beutazást érintő ügyekkel kapcsolatban egyre komolyabbak a szigorítások, érdemes előtte szakemberekkel konzultálni.
  Ha a felkészületlenség hiánya miatt az amerikai határtól fordítják vissza, akár örökre is elveszítheti annak a lehetőségét, hogy valamikor is be tudjon utazni.


  Hirdetés:
  Hirdetés:
  Nyelvtudást nem igénylő, amerikai munkalehetőségek:

     Vízum Amerikába


  (+36) 20/ 428-1855

  (Viberen is elérhető)


  erdeklodes@vizumamerikaba.hu

  Vissza a kezdőlaphoz


  Oldaltérkép:

  VÍZUMTÍPUSOK

  Esta engedély

  Turista vízum

  Bevándorlói vízum

  Tanuló vízum

  Munka vízumok

  Egyéb vízumok
  ISMERTETŐK

  Az 50 tagállamról

  A kiutazásról

  Fontos tudnivalók

  Költségek

  Szolgáltatásaink

  Jogi nyilatkozat
  © 1998-2017
  vizumamerikaba.hu ®

  vizumamerikaba.hu : Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes L-1,kiutazás,segítség,utazás,engedély,zöld kártya,hivatal,P-4,amerikai,konzulátus,vízumtípusok,amerikai vízum,bevándorló,beutazás,Amerika,L-2,O-3,információ,Q-2,Esta,B-1,tanácsadás,2017,H-4,A-3,H-2A,I-797-es nyomtatvány,Vízum,munka,vizum,szaktanácsadás,Q-1,repül,ügyintézés,munkavállaló,ESTA,Amerikai Egyesült Államok,Amerikában,I-129 kérvény,külföld,külföldi munka,H-2B,kiköltözés,konzul,J-1,G-5,H-1B,munkalehetőség,H-3,NATO-7,dolgozni,nem-bevándorló,bevándorlás,legális,nagykövet,tanuló,repülőjegy vizumamerikaba.hu (Munka vízum) - Minden, amit az USA vízumról és a kiutazásról tudni érdemes Hogyan lehet beutazni az Amerikai Egyesült Államokba? Milyen engedélyek szükségesek? Kell-e vízum Amerikába? Mi az ESTA engedély? Mi kell az amerikai vízumhoz? Miért küldenek vissza valakit már a repülőtérről, noha minden papírja rendben van? Hogyan kell olcsón repülőjegyet vásárolni és egyáltalán: mi az a számtalan dolog, amit tudni kell annak, aki az USA-ba utazik? Kollégáink 15 éve foglalkoznak amerikai ügyekkel, több száz jelentkezőnek segítettünk már teljeskörben, ezért a megfelelő tapasztalattal állunk rendelkezésére. L-2,legális,bevándorlás,munkavállaló,tanuló,Amerikai Egyesült Államok,külföld,bevándorló,vizum,H-1B,utazás,Amerikában,vízumtípusok,J-1,A-3,beutazás,Vízum,munkalehetőség,szaktanácsadás,2017,nagykövet,segítség,Esta,dolgozni,konzulátus,O-3,H-4,H-2B,kiutazás,repül,zöld kártya,engedély,ügyintézés,külföldi munka,B-1,információ,munka,nem-bevándorló,konzul,I-797-es nyomtatvány,repülőjegy,ESTA,amerikai,L-1,H-3,Amerika,H-2A,Q-2,NATO-7,P-4,hivatal,G-5,I-129 kérvény,amerikai vízum,tanácsadás,kiköltözés,Q-1